Ilie Dumitrescu foloseşte tot „garda veche“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei intenţionează să-i lase pe bancă pe fotbaliştii aduşi de la Urziceni pentru meciul cu formaţia ialomiţeană. Partida de sâmbătă dintre Urziceni şi Steaua a stârnit destule speculaţii ţinând cont de ultimele tranzacţii dintre cele două echipe.

Doar patru dintre cei şase jucători acontaţi s-au pregătit în ultimele zile cu restul noilor colegi de la Steaua: Apostol, Ricardo, Onofraş şi Galamaz. Dacă Marinescu încă nu şi-a rezolvat problemele cu Chimia Brazi, Bilaşco n-a apucat să se pregătească sub comanda lui Ilie Dumitrescu, din cauza convocării la echipa naţională. Mai mult, nici cei patru nu au şanse prea mari să fie titulari contra ialomiţenilor sâmbătă. Motivul? Sunt nepregătiţi fizic.

„Galamaz şi Apostol nu sunt încă la nivelul maxim, mai ales că ultimul vine şi după o accidentare. Şi Ricardo este uşor în urmă cu pregătirea. În schimb, Răduţ intră de azi în programul echipei, iar Tănase va face luni o rezonanţă magnetică", a dezvăluit tehnicianul din Ghencea.

Practic, dintre toţi jucătorii aduşi, Marius Onofraş este singurul pregătit în acest moment să joace din primul minut, însă, în cazul în care Mihai Răduţ nu va mai acuza dureri, mijlocaşul de 20 de ani va fi folosit titular de către Ilie.

Şi în sens invers lucrurile stau cam la fel. Pentru a evita speculaţiile, Gigi Becali le-a cerut celor de la Urziceni să nu folosească nicun fotbalist dintre cei care vor ajunge din Ghencea la echipa lui Dumitru Bucşaru.

10.000 de euro, amendă pentru derapaje

Antrenorul Stelei a schimbat şi regulamentul de ordine interioară pe care îl impusese Victor Piţurcă la echipă, după ce o delegaţie de jucători l-a rugat să reducă numărul de zile petrecute în cantonament.

„Le-am ascultat cererea, dar le-am spus ca trebuie să scriem un contract. Dacă nu sunt în casă până la 22.00, jucătorii primesc 10.000 de euro amendă. De asemenea, am interzis certurile cu staff-ul echipei, iar în ziua liberă, odihna este obligatorie", a mai explicat Dumitrescu.

"După Mutu, pe postul lui, Bogdan Stancu e jucătorul numărul unu în România. E vital pentru Steaua şi va fi important şi pentru echipa naţională."
Ilie Dumitrescu
antrenor Steaua

„Nu pot să-l oblig pe Bănel să rămână"

După cum „Adevărul" a dezvăluit încă din ediţia tipărită de ieri, Bănel Nicoliţă va fi vândut în iarnă, întrucât Ilie Dumitrescu nu vede un jucător de bază pentru Steaua. „Am nevoie de toţi jucătorii din lot. Bănel e important, dar nu pot să oblig pe nimeni să rămână în Ghencea. Aţi văzut cum am reacţionat şi cu Dorel Stoica...", a spus Ilie Dumitrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite