Ilie Dumitrescu a umplut şi el stadionul din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De două săptămâni a avut nevoie Ilie Dumitrescu pentru a readuce fanii lângă echipă.

Deşi ultraşii ameninţau că vor reîncepe războiul cu patronul Gigi Becali, suporterii au revenit la sentimente mai bune. Astfel, după ce cu Victoria Brăneşti în tribune au fost 7.000 de spectatori, iar cu Grasshopper în tribune au luat loc 18.000 de oameni, aseară, la meciul cu Timişoara, peste 23.000 de spectatori au umplut arena din Ghencea, pentru a-şi încuraja echipa.

Practic, a fost pentru prima oară de la meciul cu Universitatea Craiova, cel care marca debutul lui Victor Piţurcă în Ghencea, când stadionul a fost plin şi fanii au cântat pentru echipă. Cum a fost posibil acest lucru? Încă de la înscăunarea sa ca antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, ajutat şi de preşedintele Helmuth Duckadam, a organizat mai multe întâlniri cu reprezentanţii fanilor, pe care i-a rugat să se întoarcă alături de echipă şi să găsească alte modalităţi de contestare a conducerii.

Astfel, ultraşii de la Peluza Nord au dat tonul la scandări, creând o atmosferă de vis. Totuşi, galeria de sub tabelă nu a fost atât de sonoră, suporterii din acea zonă fiind cei mai înflăcăraţi contestatari ai lui Becali.

Becali, contestat prin bannere

Chiar dacă nu l-au mai înjurat, aşa cum au făcut-o în sezonul trecut, fanii n-au îngropat de tot securea războiului cu conducerea echipei. În schimb, nu au mai făcut-o vocal, protestând prin intermediul bannerelor. „Chiar dacă multe pe gârlă s-au dus, nu am dat în spate, ţinem capul sus", „Vanitatea şi ignoranţa nu duc spre progres", „Ilfovul, mai aproape de Capitală cu bilete de la Vali Argăseală" şi „Gigi, pleacă!" au fost mesajele arborate de ultraşii de la Peluza Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite