Ilie Dumitrescu se închide în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul debutează la Steaua într-un meci acasă, cu nou-promovata Victoria Brăneşti, însă revine la sistemul cu doi mijlocaşi defensivi de pe vremea lui Lăcătuş. Fostul internaţional mizează pe aşezarea 4-2-3-1. Din schemă vor „sări“, cel mai probabil, Răduţ şi Păcurar, doi oameni de bază în mandatul lui Piţurcă.

Pentru meciul său de debut, Ilie Dumitrescu pregăteşte o serie de modificări în primul „11". Prima va fi una forţată. Tătăruşanu va reveni în poartă, având în vedere eliminarea lui Stanca din runda precedentă. Cea mai importantă noutate sub comanda lui Dumitrescu va fi apariţia lui Pantelis Kapetanos în formaţia de start, în premieră, în acest sezon.

„În opinia mea, Kapetanos, Stancu, Tănase şi Nicoliţă sunt vitali pentru Steaua. Obiectivul meu e să încerc să utilizez o formulă de joc care să-i includă pe Kapetanos, dar şi pe Stancu", a declarat tehnicianul de 41 de ani. În aceste condiţii, va dispărea din echipă unul dintre oamenii-cheie ai lui Victor Piţurcă. E vorba de Mihai Răduţ, fotbalist care fusese remarcat şi de Gigi Becali. „Răduţ o să-l întreacă pe Xavi", spunea latifundiarul în urmă cu două săptămâni.

În privinţa „închizătorilor", este certă folosirea lui Dorel Stoica, în timp ce bulgarul Stanislav Anghelov ar putea debuta şi el în tricoul Stelei. Mijlocaşul de 32 de ani este complet refăcut în acest moment, el jucând 60 de minute şi în amicalul Bulgaria - Rusia de miercuri.

„Arde" vestiarul în Ghencea

Steliştii nu şi-au revenit încă din şocul despărţirii de Victor Piţurcă, mulţi dintre fotbalişti fiind foarte ataşaţi de fostul manager general. „În această vară au fost transferaţi 14 jucători, iar cei mai mulţi dintre ei veniseră special ca să lucreze cu Piţi. Nimeni n-are nimic cu Dumitrescu, dar mulţi îşi puseseră toate speranţele în proiectul gândit de Piţurcă", ne-a explicat o persoană din anturajul Stelei.

Cei mai afectaţi sunt jucătorii străini, cărora nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat în ultima săptămână, mai ales că ei nu sunt încă obişnuiţi cu atmosfera din fotbalul românesc.

„Toţi jucătorii ştiau că Piţurcă e garantul faptului că patronul le va achita la timp salariile şi primele. În acest moment, nimeni nu are certitudinea că nu se va ajunge din nou la situaţia de anul trecut, când întârzierile de două-trei luni erau la ordinea zilei", a explicat acelaşi apropiat al clubului din Ghencea.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite