Ilie Balaci: "Fraţii Costea n-au caracter! Au plecat de la Craiova în secunda doi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contestaţi vehement pentru evoluţiile foarte slabe în tricoul Stelei, fraţii Costea sînt luaţi la ţintă şi de Ilie Balaci. Fostul mare mijlocaş al Craiovei explică de ce Mihai şi Florin Costea nu au confirmat pînă acum la Steau şi ce ar face dacă ar fi în situaţia de a-i readuce pe aceştia la Universitatea.

"Problema mare la Florin este că va fi foarte greu psihic să treacă peste accidentul suferit, încă nu este pregătit. În ceea ce-l priveşte pe Mihai, cred că este pus să joace în poziţii aiurea, pentru că el este vîrf de atac, şi acolo e mult prea înghesuit. Au talent, dar le lipseşte un pic caracterul. În momentul în care Craiova a fost dezafiliată şi ei au avut posibilitatea să plece, au făcut-o în secunda doi.

Trebuia să mai aştepte trei luni şi apoi să se ducă la patronul care i-a plătit cu sute de mii de euro pînă atunci şi să îi ceară voie să plece. De aia i-am spus lui Adrian Mititelu că, dacă ar fi vreodată să lucrez la Craiova, nici unul nu se mai întoarce la echipă. Adrian încă i-ar mai vrea, ar renunţa şi la bani pentru ei", a declarat Ilie Balaci, conform Sport Total FM şi gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite