Ilie Stan: "Am rămas în istoria fotbalului românesc cu ce am făcut la Brăneşti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al CS Mioveni, Ilie Stan, a declarat că vrea să debuteze cu o victorie la noua sa echipă, în meciul cu Gaz Metan Mediaş de pe teren propriu, subliniind că la formaţia ardeleană cheia succesului o reprezintă continuitatea şi stabilitatea.

"Jucăm contra unei echipe care a căpătat experienţa necesară să joace un fotbal de calitate şi în urma unor jocuri puternice cu Mainz sau CFR Cluj. Este o formaţie periculoasă şi totodată bună a campionatului. Dar în fotbalul de astăzi valorile s-au echilibrat, şi totul depinde de atitudinea jucătorilor. Atitudinea este foarte importantă, dar atitudinea colectivă nu doar a doi-trei jucători. Toţi trebuie să gândim la fel. La Mediaş, cheia succesului ete continuitatea antrenorului şi stabilitatea financairă. Acestea sunt cele mai importante lucruri pentru a face performanţă la o echipă", a declarat Ilie Stan, citat de ProSport.

După patru zile de la preluarea echipei, antrenorul galben-verzilor a făcut şi o comparaţie între fosta şi actuala sa formaţie. "Am rămas în istoria fotbalului cu ce am făcut la Brăneşti, o localitate foarte mică. Acolo am păstrat nucleul de jucători şi am schimbat pe lângă aceştia. Asta încerc şi la Mioveni în următorii trei ani. Comparativ, Mioveniul are jucători mult mai valoroşi decât cei de la Brăneşti de atunci", a mai spus Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite