Ilie Stan: "Vrem să întoarcem rezultatul din tur, a fost o umilinţă mare!" VEZI CE A DECLARAT GARDOŞ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a susţinut în timpul conferinţei de presă organizate cu ocazia meciului de mâine, contra Maccabi Haifa (22.05, la Pro TV), că îşi doreşte să răzbune umilinţa din tur, când roş-albaştrii au pierdut cu 5-0.

"Vrem să întoarcem rezultatul din tur, care a fost o umilinţă pentru noi. Vrem să arătăm asta în faţa suporterilor noştri, care sunt sigur că vor veni în număr mare. Un rezultat pozitiv contează pentru moralul nostru chiar şi în campionat. Ne va preocupa cum să-l blocăm pe Amasha, un vârf care a marcat 6 goluri în Europa League. Vom căuta să lovim pe contraatac. O să vedem joi dacă Galamaz va putea sta pe bancă la meciul cu Maccabi. El a avut ceva ameţeli la antrenamentul de marţi, vom încerca să-l protejăm.

Este bine că domnul Becali este aproape de echipă. Dânsul este extrem de carismatic, chiar i-a încurajat pe jucători. Nu se pune problema ca Martinovici să fie deocamdată căpitanul echipei" a spus Ilie Stan la conferinţă.

Prezent şi el alături de tehnicianul său, Florin Gardoş este conştient că doar o victorie îi poate menţine în cursa de calificare pe jucătorii Stelei. ""Sper să spălăm ruşinea de la Haifa şi să învingem mâine. Dacă nu batem mâine, şansele de calificare devin nule. Sper să joc, chiar dacă am făcut-o mai puţin anul acesta. A fost greu la începutul turului pentru mine, e o perioadă care m-a întărit, încet-încet trec peste. Avem mare nevoie de public, fără sprijinul suporterilor nu suntem la fel de puternici." a spus fundaşul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite