UPDATE Ilie Stan a fost dat afară de la Steaua! Becali: "Schimb o sută de antrenori când vreau eu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Remiza cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, i-a fost fatală lui Ilie Stan. Antrenorul de 44 de ani a fost dat afară astăzi de Gigi Becali. Înlocuitorul său este Mihai Stoichiţă, care a condus ultima oară echipa în sezonul 2009-2010.

UPDATE, ora 13.30 Gigi Becali: "Schimb o sută de antrenori când vreau eu. Atât timp cât sunt corect, schimb în fiecare săptămă câte unul. Am luat prima fotbaliştilor şi vreau să câştig campionatul. I-am mulţumit lui Stan pentru că nu mă mai bat cu Dinamo şi Rapid, ci doar cu CFR. Dar până aici a putut. Stan mi-a zis că-i mulţumit că are Steaua în palmares şi că vrea să plece în străinătate. Cel mai mult m-a deranjat că l-a folosit pe Chiricheş fundaş dreapta. Mi-a făcut în oftică".

El a menţionat că tehnicianul Mihai Stoichiţă va veni la echipă împreună cu secunzii Mihai Teja şi Mihai Stoica. "Ca antrenor de portari l-am vrut pe Nae şi nu l-am găsit", a precizat Becali.

UPDATE, ora 13.00 La reşedinţa patronului din Aleea Alexandru a venit şi Meme Stoica. Dinu Gheorghe ar putea să meargă la Astra!

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, că Ilie Stan este singurul vinovat pentru acest eşec şi consideră că jucătorii Cristian Tănase şi Raul Rusescu nu trebuiau înlocuiţi. "Mediaşul este o echipă care ne-a invitat să o batem, dar noi nu am vrut. Tănase şi Rusescu au fost schimbaţi deşi au fost cei mai buni de pe teren. Cine a făcut echipa este vinovat pentru acest eşec", a spus Becali la finalul meciului.

"Ilie Stan a demisionat, a plecat împreună cu tot staff-ul tehnic. Mihai Stoichiţă va veni până în vară împreună cu tot staff-ul său", a declarat Becali.

Ilie Stan a fost instalat la Steaua în 30 septembrie 2011, când l-a înlocuit pe israelianul Roni Levi, care a demisionat după 1-1 cu AEK Larnaca, în grupele Ligii Europa. Mihai Stoichiţă se află la al treilea mandat la Steaua, echipă alături de care a câştigat campionatul şi Supercupa României în 1998. În cel mai recent mandat, din sezonul 2009/2010, Stoichiţă a încheiat cu Steaua pe locul patru.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite