Ilie Stan, atacat dur de Mihai Stoica: "N-am mai văzut antrenori care să dea vina pe jucători la înfrângeri!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, l-a făcut praf pe actualul antrenor al roş-albaştrilor, Ilie Stan, punându-i sub semnul întrebării competenţele.

"Cu fraţii Costea a fost o exagerare. nu ei au fost vinovaţi pentru eşecul de la Piatra Neamţ. Mă aşteptam ca cei care au fost acolo să spună altceva. Prima justificare ar fi neacordarea acelui penalty de Marius Avram. A doua justificare ar fi lipsa lui Tatu şi Tibi Bălan, doi jucători greu de înlocuit la Steaua. Fraţii Costea nu sunt buni pentru un sistem 4-4-2, trebuie schimbat sistemul. Sunt jucători buni, Florin e un tip care are personalitate, nu e un jucător care să creeze probleme. Dacă un jucător îţi crează probleme, înseamnă că cei din staff au o problemă.

Când nu ai foarte multe alegeri de făcut trebuie să găseşti un sistem care se pliază pe jucătorii pe care îi ai la dispoziţie. Ăsta e un fel de abecedar al fotbalului. În momentul în care în timpul campionatului laşi jucătorii patru zile libere, nu trebuie să te miri că jucătorii se accidentează. Nu am mai întâlnit niciodată în cariera mea aşa ceva. Am înţeles că Tatu a fost nouă zile în pauză. Antrenorul nu trebuie să fie pe teren. Jocul echipei trebuie să demonstreze dacă antrenorul a fost sau nu lângă teren. Nu am lucrat cu niciun antrenor care să dea vina pe jucători după o înfrângere, e o premieră şi pentru mine.", a spus Mihai Stoica la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite