Mutu, Ilie Năstase şi Alina Dumitru, cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adi Mutu, Ilie Năstase şi Alina Dumitru au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni, judeţul Prahova, primăria oferindu-le, pe lângă titlu, şi un teren de 500 de metri pătraţi. Atacantul Cesenei va primi diploma şi trofeul de cetăţean de onoare mâine, în cadrul unei ceremonii.

Acordarea acestui titlu presupune ca fiecare dintre cei trei să primească un teren de 500 de metri pătraţi în staţiunea Buşteni, teren pus la dispoziţie de autorităţile locale. Primarul Emanoil Savin a declarat că Mutu va primi diploma şi trofeul de cetăţean de onoare în cadrul unei ceremonii care va avea loc miercuri după-amiază, la Buşteni, evenimentul fiind urmat de o petrecere desfăşurată la hotelul deţinut de către edilul localităţii. La ceremonie nu vor fi prezenţi Ilie Năstase şi Alina Dumitru pentru că nu sunt în ţară dar vor primi diploma şi trofeul de cetăţean de onoare în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura la data de 14 iulie.

Ideea de a acorda titluri de cetăţean de onoare i-a venit edilului în 1990, când a văzut la Capri foarte multe vedete care au case pentru că au primit de la autorităţile locale terenuri.

Alte personalităţi care sunt cetăţeni de onoare în Buşteni:

Lucian Bute

Adrian Diaconu

Ion Panţuru (campion la bob)

Angela Gheorghiu (soprană)

Cornelia şi Lupu Rednic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite