Ilie Dumitrescu:"Dorel Stoica nu mai contează pentru mine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu a mărturisit că Dorel Stoica nu va mai juca la Steaua cât timp el va pregăti echipa din cauza atitudinii pe care olteanul a avut-o la meciul cu Universitatea Craiova.

"Nu mai contez pe Dorel Stoica după jocul făcut la Grasshopper. Cât voi mai fi antrenor la Steaua, el nu va mai conta pentru mine. M-a deranjat atitudinea lui şi declaraţia prin care a spus că nu ar spune nu Craiovei. Chiar dacă nu voi avea jucători pentru postul lui, voi chema pe cineva de la echipa a doua".

"Gigi nu are altă preocupare în afară de Steaua"

Antrenorul din Ghencea este foarte mulţumit de relaţia pe care a avut-o până acum cu patronul echipei, Gigi Becali.

"Sunt norocos că am găsit un lot receptiv, curat şi foarte deosebit. Tot timpul am avut o relaţie de respect cu Gigi Becali, este un personaj care 24 din 24 de ore este interesat de viaţa echipei, iubeşte fotbalul, nu are nicio altă preocupare. Am rămas impresionat atunci când discutam cu el despre echipă, au intrat nişte avocaţi la el să îi spună că a picat un contract de 36 de milioane de euro, iar el le-a mulţumit şi nu a comentat nimic în legătură cu această chestiune, după care noi am continuat să discutăm de fotbal.", a mai precizat tehnicianul Stelei.

"L-am felicitat pe Piţi pentru victoria cu Sportul"

Ilie Dumitrescu spune că l-a felicitat pe Victor Piţurcă după victoria sa de la debutul pe banca Universităţii, dar că nu a primit niciun răspuns de la ex-tehnicianul Stelei.

"Pentru mine nu există titulari de drept, toţi jucătorii sunt importanţi. Aveam nevoie de un lot numeros, sunt mulţumit de achiziţiile făcute. Stancu este un jucător emblematic, m-a impresionat din punct de vedere static, cu el încep echipa, apoi urmează Tănase şi Banel. Odată cu venirea celor şase jucători de la Urziceni, ţintim cu siguranţă titlul. I-am dat mesaj lui Piţi imediat după ce a câştigat cu Sportul, el nu mi-a răspuns, dar nu contează. Eu nu am primit niciun mesaj de la el atunci când am câştigat vreun meci cu Steaua" , a spus Dumitrescu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite