Ilie Balaci desfiinţează naţionala lui Piţurcă: "Pe cine să-şi ia model unul precum Chipciu?!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional, Ilie Balaci, a criticat echipa României, în ciuda victoriei obţinute în compania modestei reprezentative a Turkmenistanului.

"Nu am văzut România-Turkmenistan şi asta pentru că am preferat Cupa Africii. E mai interesantă şi plus de asta, dacă mă uit la jucătorii de astăzi, sunt foarte mulţi pe care nu-i cunosc! Un fotbalist bun, cum e Chipciu, îţi rămâne în memorie, dar aseară am văzut un băiat care dădea interviu şi chiar nu ştiam cine este.

Nu-mi place nicio echipă din Liga I, sunt prea disperate toate să ţină de rezultat, uită de joc, uită de orice, se gândesc doar la conservarea rezultatului. Au 1-0 şi în repriza a doua nu au altceva mai bun de făcut decât să conserve rezultatul. Calitatea fotbalului e scăzută acum. Îmi amintesc când am debutat eu la echipa naţională, în acel meci cu Franţa, şi ştiu că am îngheţat când i-am văzut pe Lucescu, Nunweiller, Dobrin. Mă întreb oare Chipciu când a venit la echipa naţională ce a văzut prima dată? Sau ce model să-şi ia el din echipa naţională?", a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite