Ilie Stan, la prima înfrângere din cantonamentul din Antalya! Steaua - Mlada Boleslav 2-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două victorii obţinute în stagiul de pregătire din Antalya, contra Levski Sofia şi Legia Varşovia, ambele cu 2-1, roş-albaştrii au fost bătuţi astăzi cu 3-2 de către cehii de la Mlada Boleslav.

Mlada a deschis scorul în minutul 34, după o ieşire greşită a lui Tătăruşanu, prin Zahuste. Steaua a egalat pe finalul primei reprize, prin Nikolici, care a punctat cu capul la o lovitură liberă a lui Brandan, însă în repriza secundă cehii s-au distanţat după reuşitele lui  Štohanzl. Pe final, Machado a stabilit scorul final, marcând din interiorul careului după un şut ratat al lui Bicfalvi. În prelungiri,  Bourceanu a fost eliminat pentru o intrare dură asupra unui adversar.

Ilie Stan a început cu următoarea formulă: Tătăruşanu - Chiricheş, Iliev, Geraldo, Pârvulescu - Chipciu, Tănase, Brandan, Fl. Costea - Tatu, Nikolici. Au mai evoluat: Lupu, T. Bălan, Bourceanu, Bicfalvi şi Machado, M. Costea, Rusescu, Răduţ

Cum au jucat achiziţiile:

Chiricheş - A fost folosit pe un post nou pentru el, cel de fundaş dreapta. În general s-a achitat bine de sarcini, a încercat să ajute şi ofensiva, însă golul al doilea al cehilor a venit pe partea sa.

Pârvulescu - A început bine partida, urcând des în ofensivă, însă pe parcurs colaborarea sa cu Tănase n-a mai decurs aşa de bine, iar în apărare, în repriza secundă, a fost surprins mai mereu prea avansat

Chipciu - După un debut foarte bun în primul meci la Steaua, Chipciu pare să aibă probleme în a se regăsi. La fel ca şi cu Legia, mijlocaşul venit de la Braşov a evoluat slab şi a fost înlocuit la pauză de Rusescu.

Machado - A intrat în minutul 85 şi a reuşit să marcheze chiar la prima atingere de balon. Se anunţă un candidat serios la titularizare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite