Îl vor pe „Chucky“, „dirijorul“ bulgar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au pus ochii pe mijlocaşul Ceavdar Iankov, care joacă la FC Rostov, în Rusia. Iankov a fost adversarul naţionalei României în preliminariile Euro 2008, el jucând o repriză pentru naţionala Bulgariei în acel 2-2 de la Constanţa, din septembrie 2006.

„Voi investi foarte mulţi bani în vară, o să vedeţi! Păi am ajuns să mă bucur că o bat în Ghencea pe Oţelul, o echipă de plutonul doi?! Fundaţia Stelei este solidă, echipa e puternică, dar mai am nevoie de un dirijor şi vreo trei pianişti, ca să-mi îndeplinesc visele", a anunţat Gigi Becali la finalul partidei cu echipa lui Dorinel Munteanu.

Unul dintre „dirijorii" aflaţi pe lista Stelei este bulgarul Ceavdar Iankov, care joacă acum sub comanda lui Oleg Protasov, la FC Rostov, însă se află sub contract cu ucrainenii de la Metalurg Doneţk până în iunie 2011. În cazul în care niciuna dintre cele două echipe nu-i va face o ofertă tentantă de prelungire, mijlocaşul va deveni liber de contract, situaţie de care ar putea beneficia cei de la Steaua. Presa din Bulgaria a scris zilele trecute că fotbalistul care e poreclit „Chucky" a fost propus în Ghencea de către conaţionalul său Valentin Iliev, alături de care joacă de mulţi ani în naţională. În copilărie, Iankov (27 de ani) îşi dorea să ajungă la Real Madrid şi-i diviniza pe Zinedine Zidane şi pe Edgar Davids.

Meme îl vrea şi pe bosniacul Bunoza

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a pregătit o listă impresionantă cu fotbalişti care ar putea ajunge în vară la Steaua. Meme a admis, recent, la Digi Sport, că a urmărit anul trecut meciul Bosnia - San Marino, la nivelul reprezentativelor de tineret, pentru a-l vedea pe fundaşul Gordan Bunoza (23 de ani). Bosniacul, care are 1,96 metri înălţime, evoluează în prezent în Polonia, la Wisla Cracovia.

48 de selecţii şi 5 goluri a adunat Iankov la prima reprezentativă a Bulgariei

„Lista neagră"

Eugen Baciu    fundaş
George Galamaz    fundaş
Ricardo Gomes    mijlocaş
Janos Szekely    mijlocaş
Maicon Oliveira    atacant
Marius Onofraş    atacant
Nicolae Dică    atacant
Lucian Burdujan     atacant
Marius Bilaşco    atacant

Lista de achiziţii

G. Matei    fundaş Pandurii*
M. Costea    atacant Craiova*
Fl. Costea    atacant Craiova
J. Moraes    atacant M. Doneţk
T. Targino    atacant Vitória             Guimarães
S. Ribas    atacant Dijon FCO
T. Bălan    mijlocaş Sportul
A.Prepeliţă    mijlocaş Craiova
A. Chipciu    mijlocaş FC Braşov
A. Muntean    mijlocaş Gaz Metan
* transferuri perfectate deja

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite