Îl „vopseşte“ pe Tătă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian  Tătăruşanu  şi-a cam pierdut priza la minge în ultima perioadă
Ciprian Tătăruşanu şi-a cam pierdut priza la minge în ultima perioadă

Gigi Becali a mărturisit că portarul naţionalei e ţinut titular doar pentru a fi vândut cât mai repede.

Ciprian Tătăruşanu nu mai e un portar pe placul patronului Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a răbufnit din nou la adresa goalkeeperului de 26 de ani, după ce a aflat că acesta s-a enervat din cauza criticilor preşedintelui Helmuth Duckadam.

„O să-i spun şi eu ceva lui Tătăruşanu: «Nu mai dormi în poartă, că intră Stanca în locul tău!». Trebuie să vină şi momentul în care o să fie lăsat pe bancă, ca să doarmă mai liniştit. Are doi metri, dar a luat gol din scăriţă! În locul lui Ilie Stan, l-aş băga pe Stanca în meciul viitor, dar el face cum crede. Vă spun sincer că Stanca e mai bun, dar norocul lui Tătăruşanu a fost că Piţurcă îl convoacă mereu la naţională, aşa că trebuia să aibă continuitate. El apără la Steaua doar din considerente economice, vreau să-l vând mai repede ca să-mi scot banii pe care i-am cheltuit cu el", a tunat Becali. Acesta le-a plătit 1,5 milioane de euro celor de la Gloria Bistriţa, în vara lui 2008, pentru a-şi asigura serviciile lui Tătăruşanu.

Vrea trei milioane de euro pe el

Patronul Stelei încearcă să-l vândă pe Tătăruşanu în străinătate, însă preţul cerut pe el e destul de mare pentru un portar care vine din estul Europei. Finanţatorul roş-albaştrilor vrea trei milioane de euro, bani pe care, deocamdată, nu-i oferă nimeni. În 2010, Napoli s-a interesat de goalkeeperul stelist, dar n-a făcut o ofertă concretă şi posibilul transfer a căzut. 

Poate intra Stanca

Părerile lui Gigi Becali corespund cu cele ale staff-ului tehnic al Stelei. În timp ce Tătăruşanu a fost ezitant şi în meciurile de pregătire ale iernii, Stanca a apărat bine, excepţie făcând amicalul cu cei de la Concordia Chiajna, când a încasat patru „boabe". În acest moment, Ilie Stan este nehotărât în privinţa titularului pe care-l va trimite în poartă în returul de joi cu Twente Enschede, o decizie finală în acest sens urmând a fi luată mâine, după antrenamentul oficial.

"Ar fi o mare greşeală dacă îl scot din poartă pe Tătăruşanu! Doar cineva care nu se pricepe la fotbal ar proceda aşa.''
Vasile Iordache  fost portar Steaua

Ciprian Tătăruşanu

- Vârstă: 26 de ani
- Înălţime: 1,98 m
- Greutate: 89 kg
- Meciuri în Liga I: 107
- Selecţii la echipa naţională: 9
- Salariu: 120.000 de euro
- Cota de piaţă: 2,5 milioane euro (conform transfermarkt.de)

Gigi se visează atacant

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că va însoţi echipa la Enschede  pentru meciul cu Twente şi că va sta non-stop alături de jucători şi de Ilie Stan. „Merg cu ei la masă, îi însoţesc peste tot. Îi încurajăm, mergem la luptă şi ne calificăm. Dacă trebuie, stau şi pe bancă şi, când e nevoie de o schimbare, atunci imediat intru şi pe teren. Mă bag atacant!", a declarat latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite