Îl va distruge Gigi Becali pe Gardoş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua l-a transferat pe bulgarul Iliev, iar acum Gigi Becali îi cere lui Marius Lăcătuş să-l mute pe Gardoş la mijlocul terenului. Motivul? Patronul Stelei crede că poate obţine mai mulţi bani pe Gardoş dacă îl vinde ca mijlocaş.

„Nu se pune problema să-l vând pe Gardoş la Dnepr. Stancu a jucat câţiva ani la Steaua, a dat goluri. Gardoş trebuie să îşi aducă şi serviciile, nu conteaza doar banii în fotbal. Mi-ar plăcea mult ca el să fie folosit de Lăcătuş la mijloc, acum, că l-am luat pe Iliev. Altul este preţul pentru un mijlocaş la închidere”, a spus Gigi Becali.

În schimb, Ilie Balaci crede că o astfel de mutare îl va distuge pe jucător. „Dacă Steaua vrea să piardă un jucător de mare valoare, atunci poate să îl urce pe Gardoş la mijlocul terenului.Aşa îl va distruge”, a afirmat fostul mare jucător la Universităţii Craiova. În urmă cu puţin timp, presa din Ucraina a scris că fotbalistul în vârstă de 22 de ani a intrat în atenţia lui Dnepr, echipă care este dispusă să plătească patru milioane de euro. Gardoş a apărut pe lista lui Juande Ramos, după ce transferul lui Găman a picat, din cauza situaţiei neclare în care se află jucătorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite