Îl face praf pe Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Becali a ironizat prestaţia gălăţenilor cu Dinamo, Dorinel Munteanu a „explodat“. Tehnicianul Oţelului nu a mai suportat atacurile latifundiarului şi a lansat un atac fără precedent la adresa acestuia.

Au cedat şi nervii de „oţel" ai gălăţenilor! „Mitraliaţi" de Gigi Becali, în războiul psihologic pe care patronul roş-albaştrilor l-a declanşat împotriva formaţiei de lângă Dunăre, roş-albii au cedat, mai întâi, pe teren, în Ghencea. Ieri, a venit rândul antrenorului Dorinel Munteanu să-şi piardă cumpătul. Motivul? O nouă serie de declaraţii date de latifundiarul din Pipera, care a ironizat modul cum Oţelul a scăpat victoria în meciul cu Dinamo.

„Gigi Becali ar trebui să se uita, mai întâi, la echipa lui. Pe mine nu mă interesează ce se întâmplă la Steaua, însă el atacă pe toţi cei aflaţi în faţa lui în clasament. Becali vorbeşte prea mult şi nu face nimic. În ultimii patru ani, realizările lui în Ghencea sunt zero", a tunat fostul tehnician al roş-albaştrilor.

„Oţelul va fi campioană"

În ciuda sincopelor din ultima perioadă, „Munti" insistă că formaţia sa este cea mai bună din România, iar şansele la titlu sunt foarte mari. „Oţelul este pe drumul cel bun. Eu am încredere în echipă, în dăruirea jucătorilor şi sunt convins că ne vom atinge obiectivul, adică locul întâi.
În meciul cu Dinamo a fost o neatenţie din partea noastră pe final, dar  asta nu se va mai întâmpla la celelalte jocuri. Pot afirma cu încredere că nu sunt echipe în Liga I mai bune decât Oţelul. Şansele la titlu rămân la fel ca şi înainte, adică mari. Nu mă interesează ce vor face contracandidatele noastre pentru că noi nu vom mai pierde până la final", a afirmat Dorinel.

Se judecă pentru 270.000 de dolari

După ce a fost dat afară, ca antrenor, din Ghencea, Dorinel s-a trezit cu sechestru pe imobilul pe care-l deţine în Germania întrucât nu şi-ar fi plătit impozitele aferente veniturilor sale la Steaua, în valoare de 95.000 de euro. Fostul internaţional a dat clubul în judecată, iar Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate lui „Munti", obligându-l pe Becali să-i achite tehnicianului 270.000 de dolari. Recursul se va judeca la finele lunii, mai precis la 29 aprilie, la Curtea de Apel Bucureşti.

Paraschiv, indisponibil încă două săptămâni

Absenţa căpitanului Gabi Paraschiv, din cauza unei accidentări, nu-l îngrijorează pe „Munti", deşi fără mijlocaşul de 33 de ani, Oţelul a pierdut trei puncte în Ghencea şi două, acasă, cu Dinamo.  „Paraschiv este un jucător foarte important pentru noi, însă nu e de neînlocuit. Cu siguranţă, nu va reveni nici în următoarele două săptămâni, dar şi când se va face bine nu ştiu dacă va juca titular. Trebuie să se pregătească pentru a mai prinde primul «11»", a declarat Munteanu.

Stan acuză: „Lipsă de maturitate"

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, este extrem de supărat pe elevii lui Dorinel Munteanu după egalul cu Dinamo. „Ce s-a întâmplat pe teren denotă o lipsă de maturitate încalificabilă pentru acest nivel. Nu mă mai interesează ce fac rivalii noştri fiindcă noi am început să facem din ce în ce mai mulţi paşi greşiţi", a spus Stan.

14 puncte din 27 posibile a obţinut Oţelul în cele nouă etape din 2011.

Ce a spus Gigi despre gălăţeni

" Oţelul e o echipă de doi lei! Până acum a bătut datorită norocului şi a greşelilor de arbitraj. De mult nu am mai văzut o echipă aşa de slabă. Nu va termina mai sus de locul 4.''

''La Galaţi, cei de la Dinamo şi‑au dat singuri trei goluri. Oţelul n-ar fi dat niciodată trei goluri. Vreau ca Timişoara să ia titlul.''

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite