„Il Luce“, intrat la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 66 de ani a fost externat cu mai multe kilograme în minus întrucât, pe durata spitalizării, organismul său a respins mâncarea.

„Il Luce" a revenit ieri acasă! Cu mina unui om fericit, dar vizibil slăbit, antrenorul de la Şahtior a părăsit Spitalul Universitar care l-a găzduit timp de 17 zile.

A fost aşteptat de soţia lui, Neli, de Mugur, omul de încredere al familiei Lucescu, dar şi de Dorin Mateuţ, bunul său prieten, care l-a şi vizitat zilnic. „Şi dacă aş fi câştigat o Cupă a Campionilor nu ştiu dacă era atâta lume să mă vadă", a spus glumind antrenorul de 66 de ani.

Hrănit prin perfuzii

„Mă simt bine. M-am gândit în permanenţă la fotbal cât am fost internat", şi-a confirmat Lucescu faima unui om nebun după sportul-rege. „Îmi pare rău că am lovit un tramvai care staţiona!", a fost singura precizare făcută de Lucescu despre incidentul petrecut la 6 ianuarie, în urma căruia s-a ales cu câteva coaste rupte.

„Il Luce" a mărturisit că  îl aşteaptă o perioadă dificilă: „Am trecut cu bine peste prima parte a recuperării, dar încă trebuie să am grijă de contactul cu aerul rece". Tehnicianul „minerilor" a primit de la doctori un program strict de gimnastică medicală, dar şi un regim alimentar pe care trebuie să-l urmeze. Tocmai de aceea, acasă are o cameră amenajată special pentru problemele de la coaste pe care le are. La capitolul alimentaţie, Lucescu trebuie să progreseze serios, pentru că în perioada în care a fost spitalizat a avut mari probleme. Organismul i-a refuzat mâncarea multe zile la rând şi a fost hrănit prin perfuzii.

Pleacă vineri în Spania

Lucescu nu vrea să stea liniştit. Nici n-a revenit bine acasă că se şi gândeşte la momentul în care va sta din nou pe banca echipei sale. Tocmai de aceea, antrenorul şi-a făcut deja planurile şi va pleca din ţară vineri cu destinaţia Spania, acolo unde „minerii" vor face un cantonament la Marbella.

"Nea Mircea are un moral excelent. A început să se mişte mai mult şi chiar să se aplece. Medicii i-au stabilit un program alimentar strict şi îl aşteaptă la control peste ceva timp."
Dorin Mateuţ
fost internaţional

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite