Lui Iftodi nu i-a trecut nici acum supărarea după sezonul 1997-1998

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iftodi, Stîngă şi Ciubotariu într-un meci Dinamo-U Craiova la Old Boys
Iftodi, Stîngă şi Ciubotariu într-un meci Dinamo-U Craiova la Old Boys

Daniel Iftodi a fost titular în partida pe care Rapid a terminat-o la Craiova (2-2), în sezonul 1997-1998, şi a ratat câştigarea titlului de campioană în dauna Stelei. Pentru fostul jucător al formaţiei din Grant acela a fost meciul de coşmar al carierei

Vezi ce a declarat Iftodi la emisiunea Gol după gol:

Sunt unii tineri care vor să negocieze contractul prin telefon, fără să îi vezi cum joacă. Foarte mulţi cred că fotbalul se face din fotoliu. Exista multe alte preocupări acum. Noi, pe vremuri, stăteam ore în şir după antrenament să exersăm. Sau pur şi simplu să jucăm fotbal. De placere!“, a spus Iftodi.

Iftodi l-a antrenat separat pe Bănel Nicoliţă la Brăila:  “Bănel venea singur la mine. Îmi cerea să-l învăţ să centreze. Stăteam cu el în fiecare zi o oră după antrenament. Iniţial juca vîrf, dar antrenorul a considerat că dă mai mult randament din linia a doua, datorită vitezei. De atunci am simţit că ajunge mare fotbalist. Face asta de plăcere. Era singurul care se pregătea în plus”.

Daniel Iftodi şi-a amintit şi de meciul Universitatea Craiova - Rapid, pe care îl consideră partida de coşmar a carierei sale: ”Craiova-Rapid rămîne coşmarul meu. De cînd am ajuns în oraş am simţit că sîntem campioni. Mircea Lucescu era singurul care ne spunea să avem grijă. În schimb, înainte de meci, George Copos a venit la vestiare să ne spună că am luat campionatul şi că petrecerea este aranjată după meci.

Chiar dacă tot stadionul din Craiova ţinea cu Rapid, oltenii ne-au dat două goluri în primul sfert de oră. Apoi ne-am trezit, dar era prea tîrziu. Şumudică a avut două ratări mari pe final. Am pierdut campionatul şi, culmea, tot stadionul era trist. Nu uit toată viaţa. Salomir ne-a anulat şi un gol marcat regulamentar de Marinescu”.

Daniel Iftodi a jucat la Brăila, Gloria Bistriţa, Steaua, Rapid, Dinamo şi Gyor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite