Iese Niculescu, intră Dănciulescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănciulescu a fost declarat liber de contract de către şefii lui Hercules Alicante şi deja Borcea şi Andone îl aşteaptă la Dinamo. Însă, venirea atacantului înseamnă despărţirea iminentă de un alt simbol, Niculescu.

E clar, „Clau-gol" nu mai are loc în „Ştefan cel Mare". Ajuns la 34 de ani, „vârful" nu mai este trecut nici măcar pe foaia de joc, aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Olimpia Bălţi. Chiar naşul Borcea i-a transmis să plece la „U" Cluj pentru că la „câini" nu mai are viitor, iar după episodul de la Chişinău atacantul e tentat să se mute în Ardeal.

Dacă Niculescu nu are loc în atac, acolo unde Marius Niculae, Andrei Cristea, Liviu Ganea şi Păun, sunt soluţiile de bază, totuşi şefii pregătesc o mutare strategică: revenirea lui Dănciulescu, una sentimentală care ar reface şi ruptura dintre suporteri şi acţionari.

Mutarea s-ar putea produce în câteva zile, după ce Danciu, însoţit de impresarul său, Victor Becali, revin din Spania pentru a rezolva situaţia cu Hercules. Atacantul mai are de încasat prima pentru promovarea în Primera Division plus banii datoraţi de iberici pentru rezilierea unilaterală a contractului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite