Iepuraşul vine de la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Sandu (stânga) şi Semedo, într-o dispută „oarbă“ pentru minge
Valentin Sandu (stânga) şi Semedo, într-o dispută „oarbă“ pentru minge

Unirea s-a impus lejer la Ploieşti, primind un sprijin consistent din partea unui fundaş al gazdelor. Două lovituri de cap, două goluri, câte unul pe repriză, şi Unirea Urziceni rămâne în continuare „în cărţi“ pentru titlu.

Având la îndemână cel mai lejer program până la finalul sezonului, Unirea Urziceni a bifat a doua victorie consecutivă şi totodată al doilea succes al lui Rony Levy de la venirea în România.

Meciul a fost la discreţia oaspeţilor, care au controlat jocul permanent. Iar cehul Radek Oprsal, de la Astra, a avut grijă să nu le strice calculele ialomiţenilor.

Fundaşul l-a scăpat din marcaj pe Galamaz la prima reuşită a Unirii şi la fel s-a întâmplat şi la golul lui Rusescu.

Înainte de cele două goluri, Oprsal l-a scos din ofsaid pe Bruno Fernandes, la o fază în care fundaşul din Guineea Bissau, rămas singur cu portarul, n-a putut să-l învingă pe Miron. Până la urmă, singura problemă pentru Unirea a fost accidentarea din partea a doua a meciului a căpitanului George Galamaz.

„N-a fost un meci uşor"

Declaraţiile de la finalul partidei au fost pe măsură. „La prima vedere a părut un meci uşor, dar să ştiţi că n-a fost aşa. Jucătorii mei sunt foarte obosiţi şi ne aşteaptă un meci foarte greu cu Gaz Metan Mediaş", a spus israelianul Rony Levy.

„Nu ştiu dacă a fost o victorie facilă. Tactic, am jucat perfect", l-a completat managerul Mihai Stoica.
De partea celaaltă, italianul Nicolo Napoli a apreciat meciul ca unul slab, subliniind însă că se aştepta mai mult de la Unirea Urziceni, pe care o ştia ca fiind o echipă solidă.

0-2

Astra: Miron - Mihalache, Rohat, Oprsal, V. Sandu - Strătilă, Seto, Paulinho (Carando 40), V. Gheorghe (Cl. Tudor 62), A. Stan (Vidrariu 58) - L. Ganea.

Antrenor: Nicolo Napoli.

Urziceni: D. Tudor - Maftei , Galamaz (Mehmedovici 60), B. Fernandes, Brandan - Semedo (Apostol 72), R. Gomez, Pădureţu, S. Frunză - Bilaşco, Onofraş (Rusescu 60).

Antrenor: Ronny Levy.

Goluri: Galamaz 31, Rusescu 69

Stadionul Astra: 2.000

Arbitru: Robert Dumitru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite