Ienei a acceptat preşedinţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au reuşit să dea ieri încă o lovitură de imagine. Numirea lui Emeric Ienei în funcţia de preşedinte al clubului, anunţată în exclusivitate de „Adevărul" încă din 6 iunie, se va oficializa în câteva zile.

Victor Piţurcă a dorit neapărat să-l readucă în club pe antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor în 1986, având în vedere că Emeric Ienei este unul dintre cei mai iubiţi oameni din istoria roş-albaştrilor. Deşi iniţial acceptase bucuros să facă echipă cu Piţurcă, Ienei a evitat ulterior să dea un răspuns definitiv. Motivul? Nea Imi trăieşte de foarte mulţi ani la Oradea, alături de soţia sa, Ileana Gyulai.

„Nu am acceptat propunerea până acum pentru că, la Oradea, am o casă cu trei camere, garaj, un confort necesar la vârsta mea. Nu puteam ca la 73 de ani să mă sui în tren cu trei costume şi să spun: «Gata! Vin la Steaua!». Am nevoie de o şedere normală, nu la hotel, ci undeva unde să stau cu soţia mea şi să avem grijă unul de celălalt", ne-a spus fostul antrenor.

De confortul lui nea Imi s-a ocupat tot Piţurcă. „Am dat ordin să i se cumpere lui nea Imi o casă în Bucureşti. Eu nu ştiu nimic, ştie Piţurcă, el ţine legătura. Aşa e convenţia noastră, el ia toate deciziile. El este stăpânul", a explicat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite