Ienei îl critică pe Dumitrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul stelist Ilie Dumitrescu a fost criticat pentru deciziile luate în meciul pierdut cu Unirea Urziceni de fostele glorii ale clubului, Emeric Ienei şi Anghel Iordănescu.

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, crede că Ilie nu l-a folosit pe Mihai Răduţ pe postul potrivit, şi că nici nu a alcătuit cum trebuie echipa. „Ilie greşeşte atunci când îl foloseşte pe Răduţ ca mijlocaş stânga! El e un tânăr de mare perspectivă în fotbalul românesc, un mare talent, dar ca mijlocaş central, cum îl folosea Piţurcă. În plus, Ilie trebuia să bage exact acelaşi «11» pe care avea de gând să mizeze şi la Liverpool, deci fără fotbaliştii de la Unirea, care nu au drept de joc în Anglia! Acum ce o să facă, schimbă jumătate de echipă? E cam greu să te descurci modificând 4-5 titulari în 3-4 zile!”. Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a spus că Dumitrescu trebuie să adapteze jocul echipei la condiţiile gazonului, în loc să prefere pasele scurte şi construcţia meticuloasă.

Din cauza jucătorilor fără drept de joc şi a accidentărulor, Ilie Dumitrescu va trebui să apeleze în meciul cu Liverpool, la serviciile lui Bănel Nicoliţă, fotbalist pe care l-a marginlizat în mandatul său, ţinându-l rezervă la meciul de la Urziceni. Deşi Becali spunea că ar fi bine ca Bănel să plece în străinătate, după eşecul cu Unirea patronul l-a folosit pe jucător pentru a-l „înţepa” pe antrenor. „Ilie Dumitrescu trebuia să joace cu Bănel în locul lui Onofraş şi atunci am fi cîştigat sigur meciul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite