Ienei: "Steaua va avea un viitor greu cu Becali patron"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele adus de Victor Piţurcă la Steaua, Emeric Ienei, este neîncrezător în privinţa viitorului echipei din Ghencea cu Gigi Becali la timona clubului.

"Va fi un viitor foarte greu pentru Steaua cu Gigi Becali patron. El nu se stăpâneşte. Dacă nu era ieşirea lui de la meciul cu Craiova, Piţi putea să îl potolească şi eu mai discutam cu el. A venit această răbufnire şi Piţi nu a mai rezistat, a hotărât să plece. Ei au fost prieteni şi probabil că rămân amici, dar nu cred, pentru că prea mult s-a discutat problema cu pământul, ceea ce nu este adevărat. Piţurcă nu a cerut acel gaj, acea sumă sau teren pentru el. Niciodată nu ar fi luat acel teren de la Gigi, ci a făcut-o pentru a-i închide gura. Piţurcă s-a supărat când patronul a jignit jucătorii. Atunci a hotărât să pună o clauză mai mare, ca să îl tempereze", a declarat Ienei la Sport Total FM

Fostul tehnician a vorbit şi despre problema stadionului.

"Cei de la Ministerul Apararii Nationale trebuie să ştie că garantul nu era Victor Piţurcă, ci clubul. Ei trebuie să ştie şi că Steaua este cunoscută în Europa ca echipa din Bucureşti, care joacă pe stadionul «Ghencea». Nu ştiu amănunte, s-ar putea să fie o chestiune mai complicată. Mie îmi e frică de spectatori, care au venit în număr de 25.000 la meciul cu Craiova", a mai spus Ienei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite