Ienei: "Steaua nu-l poate aştepta până-n noiembrie pe Petrescu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a vorbit despre ultimele evenimente petrecute la echipa din Ghencea, culminate cu demisia lui Ilie Dumitrescu.

"Nici Ferguson dacă vine la Steaua nu poate spune că va câştiga sigur campionatul. Intervin accidentări, suspendări, pierzi unul-două jocuri şi nu mai iei titlul. Ilie a fost prea sensibil pentru fotbalul românesc. Nu poţi să pleci pentru că eşti fluierat de 15-20 de spectatori. Ca o opinie personală, Ilie a greşit pentru că nu a continuat drumul început de Piţurcă. Nu am mai văzut acea posesie progresivă pe care CCA-ul, apoi Steaua, a adus-o în fotbalul românesc", a explicat nea Imi la gsptv.

În ceea ce priveşte posibilitatea ca Edi Iordănescu să asigure interimatul până în noiembrie, când Dan Petrescu va putea negocia cu Becali, nea Imi este sceptic.

"Edi abia a intrat în fotbal, nici nu ştiu pe unde a jucat ca fotbalist. Îi va fi foarte greu să stăpânească vestiarul Stelei, mai ales acum. Numele tatălui este important, e adevărat, dar nu şi suficient"

Ienei a mai precizat că atât Cosmin Olăroiu, cât şi Dan Petrescu, antrenorii vehiculaţi a fi favoriţia la preluarea Stelei, sunt valoroşi.

"Amândoi sunt buni. Pe Dan Petrescu l-am promovat în echipa naţională şi pe Olăroiu l-am avut la Craiova, amândoi îmi sunt dragi. Nu cred că Steaua îşi poate permite să îl aştepte pe Dan Petrescu până în noiembrie."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite