Iată cum arăta Liviu Ganea pe băncile şcolii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist a uitat de vremurile în care nu avea nicio grijă. Dacă la 9-10 ani era un elev silitor, cu gândul doar la carte, acum, atacantul de 23 de ani se află în negocieri grele cu acţionarii pentru  mărirea salariului pe care îl are în prezent, de 6000 de dolari, pe lună.

"Încă nu am semnat nimic, dar vor continua negocierile şi cred că ne vom înţelege săptămâna următoare. Am lăsat deja destul, nu mai sunt dispus să las. Conducerea clubului a decis să revin la prima echipă, m-a anunţat să revin la antrenamente. Nu am avut pretenţiile atât de mari cât s-a spus, sumele sunt mult mai mici.

Într-o negociere aşa e, nici ei nu-ţi pot da de prima dată, poate şi tu ceri mai mult... Se găseşte o cale de înţelegere. A fost probabil şi o soluţie de intimidare, nu sunt supărat şi nici nu sunt afectat de asta. Acum m-am întors şi nu e nicio problemă. Sunt şanse să rămân la Dinamo, dar depinde şi de ei, eu am renunţat mult din pretenţii. Dacă vor accepta nu e nicio problemă, eu sunt în programul echipei", a spus Ganea.

Atacantul consideră că adversarul din play-off-ul Ligii Europa, Vorskla Poltava, este unul modest: "Am văzut adversara din Liga Europa, la prima vedere pare o echipă slabă dar avem nevoie de concentrare pentru că nu va fi un meci uşor. Am înţeles că au terminat pe la jumătatea clasamentului. Calificarea se va decide aici şi cred că o putem obţine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite