Ianis Zicu a dat recital! Din nou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zicu a înscris şase goluri pentru Timişoara în acest sezon
Zicu a înscris şase goluri pentru Timişoara în acest sezon

FC Timişoara merge ceascu Cosmin Contra la conducerea tehnică. Bănăţenii au înregistrat cea de-a cincea victorie consecutivă de când îl au „principal" pe fostul fundaş dreapta de la echipa naţională, patru succese în campionat, iar unul în Cupă.

Meciul de la Târgu-Mureş a început prost pentru formaţia de pe Bega. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 2, prin Stere, care a reluat imparabil în poartă, din centrul careului, o centrare venită de pe dreapta, de la Vagner. Formaţia "viola" a egalat prin Zicu, însă nu s-a bucurat prea mult de acest lucru. Oamenii lui Sabău a preluat încă o dată conducerea, după un gol izbutit de Cristian Munteanu. Bănăţenii au întors soarta întâlnirii după pauză.

Mai întâi au egalat prin nou-intratul Chiacu, apoi au dat lovitura de graţie prin acelaşi Zicu, aflat într-o formă de zile mari, după „dubla" cu Rapid din etapa trecută. Timişoara a câştigat pentru a patra oară în acest sezon, după ce a fost condusă de advesar şi a trecut, cel puţin până la meciul Oţelului, pe prima poziţie a clasamentului.

FCM Târgu-Mureş 2

Caparco - Vagner, Cordoş, Bruno Fernandes, L. Munteanu, Topici - Ba (Vasilache 79), Stere, Onicaş, Fl. Dan (Astafei 35)- Didy (D. Roman 70). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FC Timişoara 3

Pantilimon - Scutaru, Burcă (Chiacu 46), Cisovsky, Sepsi - Helder, Curtean (Bourceanu 73), Magera (Goga 59), Alexa - Zicu - Axente. Antrenor: Cosmin Contra.
Goluri: Stere 2, Cr. Munteanu 28 / Zicu 20, 81, Chiacu 51
Stadion „Transil": 4.000
Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite