Iancu îl contestă pe Prunea şi vrea victorie la masa verde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu, un personaj pus mereu pe scandal
Marian Iancu, un personaj pus mereu pe scandal

După scandalul iscat de cazul "Varga - Bălan", Marian Iancu ameninţă o nouă echipă cu pierderea meciului direct la masa verde. Este vorba de Dinamo, pe motiv că Florin Prunea nu şi-a reziliat contractul cu FRF.

Iancu şi Prunea s-au contrat în direct la o emisiune televizată. Boss-ul Timişoarei spune că regulamentele nu îi dau voie fostului mare portar să stea pe banca alb-roşiilor la meciuri. "Dacă Prunea va fi declarat nevinovat de DNA, el îşi va primi retribuţia de la FRF de când a fost suspendat până în prezent. Asta înseamnă că el este încă plătit de FRF. El poate să lucreze ce vrea la Dinamo: poate să fie şofer sau director de investiţii. Dar dacă stă pe bancă, este în incompatibilitate. Chiar dacă are contractul suspendat, Prunea este un oficial FRF. Dinamo poate pierde şi meciul cu Steaua la masa verde, din cauză că Prunea a stat pe bancă", a declarat Iancu.

"El ameninţă pe toată lumea cu tribunalul. Eu zic să ia toate cele 17 cluburi din Liga I, care sunt în competiţie cu Timişoara, şi să le dea în judecată la Lausanne", l-a ironizat în schimb Prunea pe "procesomanul" Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite