Iancu: "Nu vă convine, plecaţi în altă ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu a comentat faptul că FC Timişoara primeşte bani din bugetul public.

"Noi nu primim bani publici, noi avem contracte de promovare a imaginii autorităţilor locale. Ei ne plătesc nouă aceste prestări de servicii. În plus, noi trebuie să facem performanţă, trebuie să avem rezultate şi trebuie să ne ocupăm şi de juniori. Anul trecut am primit aproximativ două milioane de euro, dar asta pentru că am ajuns în Europa.

Nu mai avem contract acum cu autorităţile locale. Trebuie să se voteze din nou. Vom primi o sumă pentru locul I, 75% din acea sumă pentru locul doi şi 50% pentru participarea cupelor europene. Suntem finanţaţi de autorităţile locale într-o ţară săracă? Puteţi să mergeţi în altă ţară din Europa, sunteţi cetăţeni liberi", a declarat Marian Iancu la Sport.ro

Oficialul grupării de pe Bega a vorbit şi despre întâlnirea cu Oţelul Galaţi. Iancu are încredere că jucătorii lui Uhrin vor face faţă presiunii.

"Suntem o echipă bună, o echipă completă, cu experienţă în cupele europene şi în campionat, nu avem emoţii pentru meciul cu Oţelul. Am făcut dovada în acest campionat că suntem echilibraţi din punct de vedere emoţional", a mai spus Iancu.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite