Iancu: "Nu avem atitudine de lider"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timisoara s-a impus cu scorul de 2-1, astazi la Severin, prin golurile lui Goga si Magera, insa Marian Iancu este nemultumit pentru prestatia elevilor lui Sabau.

Patronul grupării de pe Bega spune că un rezultat de egalitate era echitabil după cum au decurs ostilităţile în teren şi a afirmat încă o dată că Poli nu are faţă să câştige campionatul.

"În ultimele meciuri am tot avut ghinion. Poate era timpul ca bunul Dumnezeu să-şi întoarcă faţa înspre noi. E singurul motiv pentru care am luat 3 puncte azi. Sunt total nemulţumit, dar voi avea timpul necesar să discut cu toţi. Avem multe de vorbit. Asemenea 3 puncte ne pot păcăli. Nu mi-a plăcut absolut nimic. Antrenorul a fost bolnav şi nu a fost la echipă săptămâna aceasta. Cred că de aceea echipa a arătat în acest hal.

Un egal era echitabil după un asemenea meci. Nu avem atitudine de lider! Nu putem păcăli fotbalul la nesfârşit! Nu merităm să fim lideri la finalul campionatului, pentru că nu gândim ca un lider! Suntem grandomani în meseria noastră, gândim în interesul nostru!" a declarat Iancu la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite