Iancu: "Nu era momentul să-l dea afară pe Cîrţu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Timişoarei crede că şefii de la Cluj au făcut o greşeală.

"Nu cred că CFR-ul va simţi emulaţia de care are nevoie echipa, într-un meci foarte important. Nu cred că a fost momentul potrivit pentru a renunţa la Cîrţu. Mai ales că nu aveau o variantă pergătită la îndemănă", a spus Marian Iancu la Sport.ro.

Aseară, Sorin Cîrţu a fost dat afară de la CFR Cluj, iar Alin Minteuan se va ocupa de pregătirea meciului cu Steaua. favorit să preia funcţia de antrenor principal este Ladislau Boloni.

„Clubul CFR 1907 Cluj a decis să renunţe la serviciile antrenorului Sorin Cârţu. Pentru că valorile şi imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cârţu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relația de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj și domnul Sorin Cârțu să înceteze. Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cârţu, în primul rând faţă de UEFA, organizatorul competiţiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, şi tuturor iubitorilor fotbalului şi ai sportului în general", se arată în comunicatul clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite