Iancu: „Dacă mai intră pe teren, îl demit pe Contra!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra e pus la zid de patronul timişorenilor
Contra e pus la zid de patronul timişorenilor

 Timişoara a făcut un nou meci slab sub comanda lui Cosmin Contra, cedând două puncte aproape desfiinţatei Unirea Urziceni, ce-i drept, şi cu ajutorul tuşierului care a validat golul suspect de ofsaid al lui Dinu Todoran.

Totuşi, nu prestaţia bănăţenilor l-a enervat pe patronul Marian Iancu, ci faptul că antrenorul său, Cosmin Contra, a intrat din nou pe teren, bifând, din postura de jucător, ultima jumătate de oră a meciului. „De foarte mult timp nu am mai fost aşa de supărat. Am nevoie de antrenorul Contra, nu mai am nevoie de fotbalistul Contra.

El nu mai poate juca, începe deja să mă supere că nu vrea să înţeleagă asta. I-am spus deja de câteva ori, dar tot intră pe teren. Noi suntem echipă care trage la titlu, nu una de Liga a treia, ca să intre antrenorul neîncălzit pe teren", a punctat finanţatorul „violeţilor". Practic, în ultimele etape, numărul de minute bifate de „Guriţă" a crescut, iar acest lucru este inacceptabil în viziunea patronului, care l-a ameninţat pe tehnician cu demiterea! „L-am rugat, o spun acum public, poate înţelege: dacă mai intră pe teren, mă despart şi de antrenorul Contra. Ca antrenor are susţinerea mea sută la sută, dar nu-l mai vreau pe teren. I-am spus-o delicat, cu blândeţe, dar am fost penibili la Urziceni! S-au făcut foarte multe greşeli. Ce dovadă mai mare de încredere trebuie să-i arăt lui Contra dacă la 35 de ani i-am dat banca tehnică. Aştept responsabilitate şi un exemplu din partea lui",  a încheiat Marian Iancu.

Cât a jucat Contra de când e antrenor

Adversar - Minute bifate
Sportul-7
Rapid-11
Braşov-15
Vaslui-19
Unirea-27

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite