Iancu: "Pădureanu încearcă să-i plătească o poliţă lui Sandu pentru că l-a retrogradat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, este sigur că ancheta DNA în privinţa lui Sandu este răzbunarea lui Pădureanu pentru că FRF a retrogradat Gloria Bistriţa.

"Jean Pădureanu a fost pedepsit şi acum poate vrea să îi plătească cu aceeaşi monedă lui Sandu. Să nu uităm că a fost retrogradat pentru o aşa zisă amendă de 70.000 de euro. Problema e mult mai adîncă decât se vede. L-am citit, i-am auzit vorbele lui Pădureanu, supărarea, nu-i venea să creadă ce i se întâmplă", a spus Iancu la GSPTV.

"Normal ar fi ca Bistriţa să fie constituită o societate comercială, iar cel care împrumută societatea poate fi doar o instituţie bancară sau un acţionar. Concret, o persoană fizică nu ar putea să împrumute un club, dar asta e doar în teorie. Nu vreau să mă bag în familia lui Mircea Sandu şi nu vreau să mă amestec mai mult", a mai spus şeful de la Timişoara.

 "La DNA au ajuns numai oamenii ăştia care trăiesc pe spatele fotbalului. Ei altceva nu ştiu să facă. N-am văzut un om care să investească bani mulţi şi să fie dus la DNA. Ar fi sinucidere curată. Ceilalţi sunt periculoşi pentru fotbalul românesc.

Nu vedeţi că lui Sandu i-a mers numai cu echipe mici, cu Bistriţa, Tg Mureş. Unii s-au încolonat şi acum au de suferit. Şi mai sunt şi altele, vă asigur că vor ieşi la iveală", a mai declarat Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite