Iancu: "Membrii CD au dat dovadă de tupeu ordinar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, joi, la Sport.ro, că membrii Comisiei de Disciplină a LPF au dat dovată de "tupeu ordinar" şi lipsă de respect, suspendându-l mai mult decât pe antrenorul Victor Piţurcă.

"Nici nu ar trebui să primim o sancţiune egală. Sancţiunea mea ar fi trebuit să fie mai mică decât a lui. Mi se pare injustă şi inechitabilă o asemnea decizie. Să le fie ruşine celor care au luat această decizie. Sunt pur şi simplu oripilat. Nu pot să-mi dau seama de tupeul ordinar de care au dat dovadă cei care au judecat. E o lipsă de respect pentru cei care investesc în fotbal. Este pur şi simplu o nesimţire", a spus Iancu.

El a explicat de ce l-a întrebat în emisiunea televizată pe Piţurcă dacă este homosexual: "Eu am pus o întrebare legitimă pentru că el s-a luat de aspectul meu fizic şi în momentul în care un bărbat se leagă de aspectul fizic al altui bărbat nu poate să aibă decât anumite conotaţii sau trebuie să aibă în spate o suţinere. Dacă ar fi recunoscut că are asemenea înclinaţii, eu o luam ca un reproş, pentru felul că eu nu arăt şi nu mă încadrez în ceea ce-i convine şi îi place. Dacă nu recunoaşte, atunci o consemnez ca o jignire. Acum, comisiile să mă considere pe mine vinovat mai mare decât Victor Piţurcă... O iau ca pe o lipsă de tact şi o dorinţă a lor de ieşi un nou scandal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite