INTERVIU: Costly îl face praf pe Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hondurianul Carlo Costly rupe tăcerea şi îl pune la zid pe Adrian Porumboiu. Atacantul  vorbeşte în premieră pentru onlinesport despre situaţia sa şi spune că nu are de gând să se întoarcă la Vaslui, deoarece a fost tratat ca ultimul om.

Carlo, ce se întamplă? De ce nu te mai întorci la Vaslui?

Motivul pentru care nu m-am mai întors la Vaslui este simplu. Clubul îmi datorează bani din luna aprilie. Nu este adevarat că mi-au fost bagaţi în cont, aşa cum s-a lăudat Porumboiu. Iar eu nu lucrez pe gratis.

E singurul motiv?

Nu vreau să mă mai întorc deoarece este foarte periculos, nu e un mediu deloc plăcut pentru un jucător de fotbal. Nu îmi place deloc tratamentul de care au parte jucătorii. După fiecare meci, Porumboiu iese în faţă şi vorbeşte mizerii despre jucători, vrea să fie protagonistul meciului!

Iniţial, în Romania s-a spus că nu vii la Vaslui pentru ca ai fi bolnav. E adevărat?

Am avut febra, am documente care pot dovedi acest lucru. Iar despre accidentarea pe care am suferit-o in primavară, pot spune ca mi-am revenit. Acum sunt bine, din fericire m-am refăcut şi sunt gata de joc. Dar şi aici este ceva care ma deranjează. M-am accidentat la echipa de club, dar cel care a plătit recuperarea am fost eu. Personal am plătit 5.000 de euro pentru a face recuperarea, iar doctorul care m-a operat inca nu a fost plătit. De asemenea, şi impresarului meu îi datoreaza 35.000 de euro.

Nu ar fi mai uşor dacă ai veni in România să iţi rezolvi problemele?

Toate discuţiile se poartă prin telefon. La Vaslui nu mă mai intorc, este prea periculos! Mai bine să discutam prin telefon, iar dacă nu rezolvam nimic, mergem la FIFA.

Iţi este frică de Romania?

Normal, ca tuturor străinilor, mi-a fost şi îmi este teama de România.

Adrian Porumboiu ţi-a fixat un preţ de 2 milioane de euro. Ce părere ai?

Mi se pare că este un preţ exagerat. Clubul a plătit pentru mine 150 de mii de euro şi acum se cere suma de 2 milioane de euro! Porumboiu vrea să se imbogaţească pe spatele meu! Ar trebui să ceară un preţ mai mic.

SURSA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite