INCREDIBIL Mircea Sandu despre Marian Iancu: "L-AM REGULAT!" Vezi cum recomandă Dragomir ca Juventus să fie în Liga a II-a, nu Craiova!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia stenogramelor unor convorbiri telefonice între şefii fotbalului românesc, iar cele mai spumoase sunt cele în care se face referire la cazurile retrogradării, respectiv dezafilierii lui Poli Timişoara şi Universitatea Craiova.

Şocantă este însă convorbirea în care preşedintele FRF, Mircea Sandu, ia retrogradarea Timişoarei drept o victorie personală în faţa lui Marian Iancu şi recomandă dezafilierea oltenilor, şi nu suspendarea lor. Toate într-un limbaj suburban.

Mircea Sandu despre Marian Iancu, în contextul retrogradării Timişoarei: "L-am regulat, adică sînt mai tare în ceea ce mă priveşte, şi i-am tras-o şi lui, ca persoană"

Mircea Sandu este cel care a propus excluderea Universităţii şi nu suspendare ei, asigurîndu-i ABIA DUPĂ VOT pe membrii CEx că nu există nici o presiune, e dreptul fiecăruia să voteze cum doreşte

Motivele incredibile pentru care Mitică Dragomir a propus ca Juventus Bucureşti să ia locul Craiovei în Liga 2: "În prezent, Bucureştiul nu are nicio echipă în Liga a II-a. V-aş ruga să ţineţi cont că e un mort în familia lor, ştiu eu, e un caz deosebit, şi să ţinem cont că această echipă a promovat jucători la echipa naţională în decursul anilor"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite