INCREDIBIL. Lupu: „Am vrut să mă otrăvesc în Grecia!” Vezi cine l-a salvat pe fostul fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Lupu a dezvăluit la „Ora de ProSport" că a trecut prin clipe dramatice atunci când a fost nevoit să stea aproape trei luni într-o închisoare din Grecia din cauza unor nereguli înregistrate la contractul său de transfer de la Dinamo la Panathinaikos.

"Îmi aduc aminte că atunci nu am vrut să plec la Atena, domnnul Ianul chiar se jurase că nu mă va lăsa să plec nici dacă îşi taie mâna. Am ajuns acolo până la urmă, dar am fugit pentru că nu mai voiam să stau. Am revenit în România, dar acasă m-am trezit cu o grămadă de oameni care m-au convins să revin în Grecia. Aia a fost cea mai mare greşeală din viaţa mea. Iorgos Vardinoianis, care era al şaselea om ca avere din întreaga lume, m-a chemat în biroul lui şi de acolo am fost arestat. Au fost cele mai grele momente din viaţa mea, am şi vrut să mă otrăvesc", a afirmat Lupu.

"Soţia m-a salvat!"

Lupu a afirmat că ar fi recurs la gestul acela extreme dacă n-ar fi avut alături familia. "Norocul meu că soţia mi-a fost mereu alături. Am stat în arest două luni şi 18 zile, deşi legea din Grecia spune că arestul preventiv este de 30 de zile. După judecată, mi s-a dat o condamnare de două luni şi 12 zile, deci am stat mai mult decât trebuia. Eu am pătimit, alţii au rămas cu banii. Îmi pare rău că nu mai am dosarul, să vedeţi de ce sunt acuzat. Aş fi putut pleca mai devreme, dar nu am vrut să semnez actele pe care mi le dăduseră ei", a încheiat fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite