INCREDIBIL Hagi primeşte o lovitură grea din partea unui club la care a scris istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi
Hagi

Gheorghe Hagi a solicitat o mână de ajutor pentru echipa sa, Viitorul Constanţa, de la unul dintre cluburile pentru care a scris istorie, dar a fost refuzat în cele din urmă.

Meciul amical pe care nou-promovata Viitorul Constanţa urma să îl dispute, la 17 iulie, pe "Arena Naţională" din Bucureşti, cu Galatasaray Istanbul, cu ocazia prezentării lotului dobrogenilor, a fost anulat de către Fatih Terim. Este posibil ca Viitorul să nu mai perfecteze o altă partidă la revenirea în ţară, cele cinci confruntări care vor avea loc în cantonamentul din Turcia urmând să fie singurele până la prima etapă, cu FC Braşov.

Viitorul a deplasat, miercuri, în Turcia 30 de jucători, lipsind cinci dintre fotbaliştii care au fost prezenţi la reunirea lotului.

Portari - Mirel Bolboaşă, Cosmin Vîtcă şi Alexandru Buzbuchi;

Fundaşi - Lucian Turcu, Florin Bejan, Ionuţ Puţanu, Ionuţ Larie, Alin Toşca, Vasile Păcuraru, Vişan Creţu, Mihai Bălaşa, Alexandru Iacob, Sebastian Mladen şi Bogdan Mustaţă;

Mijlocaşi - Alexandru Lazăr, Gabriel Iancu, Mihai Onicaş, Claudiu Herea, Boban Nikolov, Alin Cârstocea, Romario Benzar şi Andrei Vaştag;

Atacanţi - Aurelian Chiţu, George Călinţaru, Cristian Gavra, Denis Alibec, Cristian Cristea, Andrei Sin, Marius Albu şi Ionuţ Vînă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite