INCREDIBIL! Avram l-a lovit cu pumnul pe Ion Crăciunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a avut un conflict dur astăzi cu fostul şef al CCA, Ion Crăciunescu.

"La finalul şedinţei Comisiei de Disciplină de la Federaţie, unde s-a judecat un memoriu făcut de CCA împotriva mea, Vasile Avram mi-a zis că vrea să discute ceva cu mine. L-am refuzat, dar s-a apropiat mai mult de mine. În momentul acela i-a zis , iar el a avut o reacţie incredibilă: m-a lovit cu pumnul în piept!", a povestit Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Preşedintele CCA a replicat.

"La ieşirea de la Comisie, eu l-am rugat pe Crăciunescu să discutăm un minut. Eram la circa un metru unul de celălalt, iar Crăciunescu mi-a zis «dă-te, bă, mai încolo că-ţi miroase gura!». Normal că m-am simţit jignit în acel moment şi am reacţionat. L-am împins, cred că l-am atins doar pe geacă, nici vorbă să-l fi lovit. I-am zis, apoi, doar atît: «fă tot ce vrei, dar te rog să-mi laşi în pace familia»". Şeful CCA face trimitere la desele ieşiri ale lui Ion Crăciunescu împotriva fiilor săi, Marius şi Valentin Avram, arbitri în lotul naţional. Avram a încheiat: "Nu e vina mea că el a ales să divorţeze, să se pună în genunchi în faţa fetelor să le ceară numerele de telefon, să se vopsească şi să stea prin cluburile de noapte. Eu am o familie unită şi am pretenţia să o respecte toată lumea, inclusiv Ion Crăciunescu", a spus Avram.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite