INCREDIBIL Argentinianul Verón va juca în România. Vezi ce echipă a reuşit să-l transfere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă din România a reuşit să dea o adevărată lovitură de imagine, prin transferul argentinianului Verón. El va juca timp de un sezon în ţara noastră, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

Nu este vorba însă de Juan Sebastián Verón, care tocmai s-a retras definitiv anul acesta, la 37 de ani, ci de fratele său, Iani Martín Verón, în vârstă de 26 de ani. El va juca în cel de-al treilea eşalon, la Flacăra Făget, echipă care va evolua în noul sezon pe arena "Dan Păltinişanu".

"Am ajuns în Timişoara datorită lui Raul Speroni, el mi-a zis să vin aici, că e o şansă bună. Sunt fericit şi vreau să încep să mă antrenez acum", a declarat Iani Veron la sosire.

Mijlocaşul nu e la prima experienţă în Europa, el mai evoluând şi pentru maghiarii de la Ferencvaros. Iani s-a interesat şi de Liga I, după ce mai mulţi fotbalişti din Ţara Tangoului au ajuns în România. "Mulţi argentinieni vin să joace aici, precum a fost Fabbiani. Atunci am început să urmăresc campionatul românesc, deci îmi place, e o ligă bună", a zis argentinianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite