I-au câştigat pe „moşi“, l-au pierdut pe Ganea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a încheiat aseară cel mai lung stagiu de pregătire al iernii, de 23 de zile, care a avut loc în Antalya. Concluzia?

Oricât ar fi încercat conducerea să întinerească lotul, tot „bătrâneii" au dus greul.

Liviu Ganea, în dizgraţie

Până aseară, Dinamo jucase şapte partide, în care a înregistrat şi două eşecuri. Înfrângerile l-au pus pe gânduri pe Borcea şi l-au determinat să conştientizeze un lucru: fără veteranii lotului, Cătălin Munteanu (33 de ani), Marius Niculae (31 de ani) şi Ionel Dănciulescu (35 de ani), „haita" suferă destul de mult.

Primii doi n-au jucat deloc în meciurile pierdute, iar „Danciu-gol" s-a simţit rătăcit printre rezerve. Cum au intrat „bătrâneii", cum Dinamo şi-a dat drumul la joc. Astfel, Borcea a pus mâna pe pix şi le-a prelungit contractele cu câte un an lui Munteanu, Niculae şi Dănciulescu.

Dacă Dinamo şi-a asigurat serviciile pe termen lung ale veteranilor, în schimb, pare că l-a pierdut pe Liviu Ganea. Atacantul de 23 de ani a jucat doar în primele trei amicale ale iernii, iar de când a ajuns Borcea în Antalya n-a mai intrat pe teren. De ce? Oficial, s-a accidentat. Neoficial, pentru că a refuzat din nou prelungirea contractului scadent în vară. Urmează să fie trimis la echipa secundă, dacă nu va pleca tocmai din această iarnă.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite