„I-am alergat cu patru antrenamente pe zi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit la Timişoara, Duşan Uhrin jr îşi „biciuieşte” elevii! Cehul i-a „rupt” pe jucători cu alegerea în primul cantonament al iernii, desfăşurat în Ungaria.  Ieri, bănăţenii au plecat în al doilea stagiu de pregătire, la Marbella, Spania, însă şi acolo fotbaliştii vor vedea destul de rar mingea.

„Suntem la început de drum, m-a interesat foarte mult ca băieţii să se readapteze la efort, să-i văd la ce nivel sunt şi să nu se accidenteze", a fost prima concluzie a lui Uhrin jr despre zilele petrecute la Debrecen.

Antrenorul ştie că planul său de pregătire n-a fost pe gustul jucătorilor, dar spune că roadele se vor vedea în campionat: "Nu cred că le-a convenit băieţilor că au fost şi patru antrenamente pe zi, însă pe termen mediu şi lung se vor vedea rezultatele. Ştiu şi jucătorii că este spre binele lor să fie pregătiţi fizic. Vreau ca băieţii să alerge în minutul 90 al unui meci ca şi cum de abia au ieşit la încălzire".  Tehnicianul bănăţenilor susţine că lotul său este mai puternic decât în urmă cu doi ani, când a plecat el de la Timişoara. „Valoric echipa a crescut din multe puncte de vedere. Cel mai bine voi vedea acest lucru în cantonamentul din Spania. În ceea ce-i priveşte pe cei nou-veniţi, n-aş vrea să mă pripesc. Lavecchia mi-a plăcut, însă el a stat pe bară o perioadă lungă, vreau să-l mai văd la lucru. Portarul Lepmets s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, la fel ca şi Ricketts şi Rocha", a încheiat Duşan Uhrin jr. 

Au cinci amicale

Bănăţenii au plecat ieri în Spania pentru al doilea cantonament al iernii. Ei vor sta la Marbella până la 3 februarie şi vor avea cinci amicale cu Young Boys (22 ianuarie), Lech Poznan (24 ianuarie) FC Arka Gdynia (27 ianuarie), Sparta Praga (30 ianuarie) şi FC Dnipro (2 februarie).

“Ştiu că băieţilor nu le convine duritatea antrenamentelor, însă roadele se vor vedea în retur."
Duşan Uhrin jr antrenor Poli Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite