I-a înălţat Balauru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean
Lucian Sânmărtean

FC Vaslui şi Pandurii Târgu-Jiu au oferit un meci nebun aseară, în Liga I. Trupa lui Viorel Hizo a început timid meciul, sub dominaţia gorjenilor, dar culmea, ei au fost cei cu golurile.

 Primul care a ieşit la rampă a fost Lucian Sânmărtean, probabil cel mai tehnic fotbalist din campionat, care a dat o pasă de geniu şi Buhăescu a deschis scorul, în minutul 19. Centralul Robert Dumitru a dat apoi o mână de ajutor gazdelor şi a dictat penalty la o intrare cât se poate de corectă a lui Voiculeţ la acelaşi Sânmărtean, ştergând puţin din frustrarea de continuu furat a lui Adrian Porumboiu. A transformat Wesley, pentru 2-0, în minutul 41 şi totul părea logic la pauză.

La reluare, meciul a luat însă foc, pentru că în loc să se resemneze, gorjenii lui Grigoraş au fost decişi să întoarcă meciul. Şi aproape că au reuşit. Prima dată printr-un joc care i-a băgat pe moldoveni cu fundul în poartă, apoi prin golul lui Nistor din minutul 59. Pandurii a mai ratat apoi cel puţin 4-5 ocazii uriaşe de gol, dar egalarea a venit când nu se mai aştepta nimeni, adică în minutul 90+2. Drama de la Vaslui nu s-a oprit însă aici pentru că Wesley a pus mingea la centru, au scos un corner la prima fază în urma căruia tânărul fundaş, Balaur, a înscris cu capul şi a devenit eroul echipei. Trei puncte mari, care urcă Vasluiul până pe locul cinci în campionat.

FC Vaslui  3
Cerniauskas - Jovanovici, Balaur, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, Pavlovici - V. Buhăescu (R. Costin 63), Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello 77). Antrenor: Viorel Hizo

Pandurii Târgu-Jiu  2
Mingote - Ad. Rusu, Viera, Chiricheş, Cardoso - D. Nistor, Pintilii, Maxim (Cristea 75), Cl.Voiculeţ - Al. Grigoraş (Bucur 46), Lemnaru (Batin 57). Antrenor: Petre Grigoraş
Goluri: Buhăescu 19, Wesley 41 (pen), Balaur 90+3 / Nistor 59, Batin 90+2
Stadion „Municipal-Vaslui": 2000
Arbitru: Robert Dumitru

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite