I-a dat afară pe machidonii lui Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Implicarea lui Victor Piţurcă (foto) e totală în Ghencea! Drept dovadă, fostul selecţioner i-a îndepărtat chiar şi pe angajaţii machidoni „plantaţi” în cadrul clubului de către Gigi Becali.

Team-managerul „Mache" Ianuli şi antrenorul secund Mihai Teja au dispărut din staff-ul primei echipe, ei fiind înlocuiţi de către Ovidiu Costeşin şi Gabriel Boldici.

De asemenea, în staff-ul Stelei II a fost cooptat ca secund, Adrian Bumbescu, fost coechipier cu Piţurcă în anii '80, urmând să se renunţe, cel mai probabil, la serviciile machidonului Stere Muzac. Managerul general a luat la puricat şi Academia de Fotbal.

Din colectivul antrenorilor nu mai fac parte, printre alţii, nici tehnicienii de origine aromână Gheorghe Gigel şi Valentin Becali, ultimul fiind chiar băiatul vărului lui Gigi Becali, Virgil!

Pentru a-i înlocui au fost aduşi doar foşti mari performeri ai roş-albaştrilor, aşa cum sunt Mihail Majearu, Radu Troi, Vasile Aelenei, Ştefan Sameş şi Lucian Bălan.

„Am vorbit cu Piţurcă despre Argăseală. I-am zis că eu cu oamenii de încredere pe care el îi dă afară o să lucrez în alte domenii. Ienei va fi preşedinte executiv, iar Argăseală director economic", a recunoscut, ieri, Gigi Becali.

Pe lângă Argăseală, europarlamentarul l-a salvat şi pe nepotul său, Marius Ianuli, zis „Mache", care a fost cooptat în departamentul de marketing. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite