Huzu: "Tuşierul de la Astra - Dinamo a luat două decizii corecte la aceeaşi fază!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Astrei Ploieşti au luat foc la finalul meciului pierdut cu Dinamo (1-2), contestând deciziile brigăzii conduse de Alexandru Deaconu.

Faza reclamată de ei a fost cea de la golul doi al "câinilor", dar reluările i-au dat dreptate arbitrului asistent. Fostul preşedinte al CCA a comentat arbitrajul din prima etapă.

"Au fost şi câteva partide în care s-au comis unele greşeli, să nu tragem o concluzie după prima etapă. Arbitrajul e pe un drum bun, dar nu pot să îmi explic greşeală de la Pandurii - Urziceni, arbitrul avea timp să se aşeze la acea fază, iar la atacul lui Semedo trebuia acordat cartonaş roşu. Intervenţia lui Mihai Stoica de după Supercupă a avut efect negativ asupra arbitrilor partidei de la Târgu-Jiu. Îl felicit pe tuşierul de la Astra - Dinamo, care a luat două decizii excelente în aceeaşi fază, la al doilea gol marcat de Dinamo. Capitolul arbitrilor străini este unul încheiat, sper să avem parte de aceştia doar la meciurile internaţionale.", a spus Aron Huzu la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite