Huzu îi dă replica lui Porumboiu: "Ştie doar să împroaşte cu noroi. Se schimbă în funcţie de interese!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aron Huzu
Aron Huzu

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Aron Huzu, i-a răspuns lui Porumboiu, care a spus despre el că nu are capacitatea intelectuală să facă delegările.

"Porumboiu ştie doar să împroaşte cu noroi, dar parcă acum un an avea alte păreri despre noi, probabil că şi le schimbă după interes. Nu trebuie să luăm în seamă tot ce spune dânsul. Eu îi doresc multă sănătate domnului Porumboiu, ştie că va rămâne pentru mine un om excepţional.

Trebuie să fie clar că delegările se fac împreună şi acum chiar mi-e foarte greu să cred că se vor face delegări cu alte brigăzi din alte ţări. Noi trebuie să raportăm mai întîi valoarea fotbalului românesc şi o să vedeţi că este unul scăzut! Cînd avem brigăzi delegate la meciuri internaţionale nu există erori de arbitraj pentru că dai peste alte caractere de jucători.

Avem de muncă foarte mult, a fost o perioadă foarte grea cu probleme. Trebuie să motivăm pe toată lumea să facă un retur de campionat mult mai bun. E bine că urmează două luni de zile până începe din nou campionatul şi ne gândim să vedem ce schimbări putem face în această perioadă", a spus Aron Huzu la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite