Horoba, trădat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Horoba
Ioan Horoba

Fostul vicepreşedinte al Gloriei Bistriţa, Ioan Horoba, actualmente director general al celor de la Gaz Metan Mediaş, a primit o veste care l-a şocat în prag de Sărbători. Ioan Horoba (foto) a aflat că, după o decizie a Adunării Generale a Gloriei, a fost scos de pe lista membrilor fondatori a clubului unde a activat 20 de ani.

„E ca şi cum ai retrage cuiva certificatul de naştere. Nu se poate aşa ceva", a declarat Horoba, care susţine că nici măcar nu a fost înştiinţat că se va organiza acea Adunare Generală. „Această decizie e un abuz, întrucât nu există nicio prevedere legală care să spună că nu poţi să ai contract de muncă la o unitate sportivă şi să fii membru fondator la o altă asociaţie sportivă. Oricum, domnul Horoba nu mai avea nicio funcţie administrativă în cadrul clubului Gloria Bistriţa. Nici motivul excluderii, acela de neplată a cotizaţiei, nu stă în picioare. În statut nu se precizează clar dacă membrii fondatori trebuie sau nu să o plătească", ne-a explicat şi avocatul lui Horoba. 

“Horoba lucrează acum la Mediaş. Nu mai e membru fondator fiindcă în cazul său a fost vorba de un conflict de interese. Plus că nu şi-a plătit cotizaţia la Bistriţa."
Jean Pădureanu preşedinte Gloria Bistriţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite