Hizo: "Dacă nu primesc gol şi câştigă, consider că Steaua are şanse"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a vorbit despre şansele Stelei în partida cu Twente de joi, din şaisprezecimile Europa League.

 "Twente este o echipă puternică, bine organizată. A pierdut însă o serie de jucători foarte importanţi, pe Bryan Ruiz şi Marc Janko. Erau doi atacanţi care erau de mare valoare şi care se implicau foarte mult în joc. Steaua este într-o bună dispoziţe de joc, a dovedit-o în meciurile amicale. Probabil că au mari probleme acum cu pregătirea jocului, venind în ţară şi neavând unde să se antreneze. Este foarte greu, o mare problemă  pe care foarte multă lume o tratează cu indiferenţă.

Steaua are un dezavantaj că nu este în plin campionat şi trebuie să facă sacrificii foarte mari ca să fie la nivelul de joc pe care şi-l doreşte. Chiar dacă a jucat destul de multe meciuri amicale nu se compară cu cele din campionat.

Echipa roş-albastră are avantajul suporterilor, unul mare, deoarece vor avea 50.000 de oameni în tribune. Cu siguranţă vor veni la stadion pentru că suporterii vor dori să vadă un meci bun, iar Steaua are un brand puternic.

Dacă nu primesc gol şi câştigă jocul de acasă eu consider că Steaua are şanse de calificare.

Twente nu are probleme în apărare, chiar dacă mai greşeşte Douglas. Depinde foarte mult de echipa pe care o întâlnesc. Ca să greşească trebuie ca atacanţii Stelei să le pună probleme.

Steaua trebuie să aibă răbdare în joc, să-l considere un meci eliminatoriu. Prima condiţie este ca în jocul de acasă să nu primească gol, dar asta nu înseamnă că trebuie să se apere. Este foarte important să încrii goluri şi să nu încasezi nici unul.

Pe Twente aş poziţiona-o ca valoare undeva la nivelul lui Lazio şi Sporting.

Vremea poate fi un avantaj pentru noi, deoarece olandezii nu sunt obişnuiţi cu astfel de terenuri şi un astfel de timp", a spus Hizo la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite