Hizo: "Ne menţinem în competiţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui
Viorel Hizo, antrenorul FC Vaslui

 Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo, a apreciat drept echitabil rezultatul de egalitate din meciul cu Lazio Roma, scor 0-0, din grupa D a Ligii Europa, menţionând că jucătorii săi au fost "admirabili" în partida de joi, de la Piatra Neamţ.

"Acest egal ne menţine în continuare în competiţie. Este un rezultat echitabil, atât noi, cât şi Lazio puteam înscrie şi să câştigăm, dar puteam să şi pierdem. A fost o partidă echilibrată, păcat că a fost foarte rece, temperatura influenţând evoluţia jucătorilor. Însă, sunt bucuros că echipa a reuşit să facă faţă în această dublă cu o echipă mult mai echilibrată şi titrată ca noi. Din această dublă cu Lazio suntem în avantaj, vom vedea pe 14 decembrie care se va califica. Băieţii au fost admirabili azi şi de aceea Vasluiul ar trebui respectată. Meciul dintre FC Zurich şi FC Vaslui este la fel de greu ca şi cel dintre Lazio şi Sporting Lisabona, se poate întâmpla orice în ultima etapă. Cred că dacă noi reuşim să câştigăm la Zurich, nici nu ne mai interesează ce se va întâmpla la Roma", a spus Hizo.

FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, la Piatra Neamţ, în compania formaţiei italiene Lazio Roma, în etapa a cincea a grupei D a Ligii Europa, elevii lui Viorel Hizo păstrând şanse pentru calificarea în 16-imile competiţiei.

După cinci etape, clasamentul grupei este următorul: 1. Sporting Lisabona - 12 puncte, 2. FC Vaslui - 6 puncte, 3. Lazio - 6 puncte, 4. FC Zurich - 2 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite