Hizo: "Am fost măcelăriţi de Augustus Constantin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a criticat dur prestaţia centralului Augustus Constantin la meciul cu CFR Cluj, pierdut de vasluieni, cu scorul de 0-2, spunând că formaţia sa a fost măcelărită de arbitraj şi că acest arbitru nu are ce căuta în fotbal.

"Stau şi mă întreb cum poate fi acceptat acest individ pe lista FIFA. Cu un astfel de element, individ, nu văd ce se poate face, el nu are ce căuta în fotbal. Pe ce criterii stă acesta în fotbal? Am doi jucători cu capul spart, fotbaliştii sunt învineţiţi peste tot. Acest individ ne-a anulat un gol şi a dictat împotriva noastră un 11 metri care nu este. Mai avea puţin şi lua mingea în mână şi ne-o băga în poartă. Echipa asta a fost măcelărită de un asemenea arbitraj. Este absolut revoltător ce s-a întâmplat, CFR Cluj nu avea nevoie de aşa ceva, este o echipă puternică. Astăzi, acest arbitru i-a făcut un mare deserviciu. Ar fi trebuit să fie un spectacol, nu un măcel creat de acest arbitru", a spus Hizo.

Echipa CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, în derbiul etapei a VII-a a Ligii I, după ce oaspeţii au avut un gol anulat în debutul reprizei secunde. Golurile au fost înscrise de Cadu '70 (penalti) şi Weldon '72.

În minutul 48, Wesley a trimis mingea în poarta echipei gazdă, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Ionel Popa, Dorin Mudura (asistenţi) şi Florin Marcu (rezervă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite