Hizo: "Cine latră mai mult are câştig de cauză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo
Viorel Hizo

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Poli Timişoara, că adversarii săi că au "lătrat" toată săptămâna despre arbitraj.

"Poli a lătrat toată săptămâna despre arbitraj şi cine latră mai mult are câştig de cauză. Pe Avram să-l promoveze taică-su (n.r. - preşedintele CCA, Avram) până la Campionatul Mondial. Am încercat să jucăm şi să câştigăm, dar nu am putut. A fost un meci ciudat, am primit două goluri, Timişoara nu a avut niciun sfert de ocazie de gol. Eliminarea lui Cânu este stupidă, a fost dictată de la margine, am auzit eu când i-a zis: «Dă-i roşu, dă-i roşu». Naşte suspciuni ceea ce s-a întâmplat în acea fază. Uita-ţi vă la prima repriză pentru a vedea ce manieră de arbitraj am avut. Noi am avut de pierdut că nu am ieşit cu nicio reacţie în această săptămână la arbitru", a spus Hizo.

Arbitrul Marius Avram a acordat două cartonaşe roşii în acest meci, lui Gabriel Cânu (FC Vaslui), în minutul 43, şi lui Ianis Zicu (FC Timişoara), în minutul 57.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite